2014-06-27 01:02:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ideje lenne változtatni valamin

Napi horoszkóp június 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A megújulás kulcsa önnel van, méghozzá az Uránusz képében. E bolygó szembenállása uralkodó bolygójával ugyan azt jelzi, hogy gyakrabban keveredik önellentmondásba, és válaszutak elé. De ez az ára a továbblépésnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Senkinek sem jó a viszonzatlan szerelem. Ön sem kivétel ez alól. Még ha úgy is érzi, hogy képes felülemelkedni azon, hogy csak ön ad, valójában mélyen sérül ebben. Ha nem tapasztal változást, nézzen más ember után! Még ma!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem kellene semmit sem erőltetnie, mert éppen az ellenkezőjét éri el vele, mint amit szeretne. A hivalkodás különösen akkor haszontalan, ha önnél magasabb rangúakat szeretne puszta szavakkal elkápráztatni. A tettek számítanak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Most nagyon boldognak érzi magát: rengeteg a rajongója, és az élete csúcsán érezheti magát. Minden oka megvan arra, hogy örüljön. De legyen ötlete a jövőjét illetően is. A következő lépés felfelé, vagy lefelé visz?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ideje lenne változtatni valamin, legyen az rossz szokás, gondolkodásmód, vagy kapcsolat. Nem kell mindent elvetnie azonban, nehogy kiöntse a gyereket is a fürdővízzel. De a módszerén biztosan változtatnia kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Talán ön is észrevette már, hogy egyre többen néznek önre más szemmel. A különleges vonzerő, amit mostanság a magáénak tudhat, nemcsak abban segítheti, hogy új kapcsolatokat kössön, hanem abban is, hogy a régit felújítsa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A párkapcsolatának is jót tenne, ha a megújulást, amit az utóbbi időben önmagában érez, a külsején is láthatóvá tenné. Egy új frizura, néhány új ruha, s ez még nem minden! Egy egészen új stílust is a magáévá tehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha nem akar felmorzsolódni a néha teljesen feleslegesnek érzett küzdelmekben, akkor jobb, ha a visszavonulást választja. A mai napon legalábbis bizonyosan. Ha mer gyengébbnek látszani, akkor bizonyulhat erősebbnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap alkalmas arra, hogy pontot tegyen egy kacifántos ügy végére. Akár régi szerelemről, kihűlt kapcsolatról, vagy működésképtelen üzleti viszonyról, kellemetlen barátságról van szó, a mai nap alkalmas lehet a búcsúzásra.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Figyeljen jobban oda az álmaira! Nem kell persze mindent szó szerint vennie, mert az álomképek erős szimbólumokban közvetítik azt, amit üzenni akarnak. Az átértelmezésben egy idősebb nőbarátja segíthet önnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az uralkodó bolygójával fényszögben álló Szaturnusz a csontokkal, fogakkal való törődés szükségességére utal. Ha ön idősebb, és nő, akkor a csontritkulás ellen is ideje lenne tennie valamit. Forduljon szakorvoshoz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne csodálkozzon azon, hogy a párja számon kéri a régi ígéreteit, hiszen ön megfeledkezett róla. Ne vegye sértésnek, hanem tegye meg, amit tud. Meg fogja érteni, ha nem minden száz százalékosan lesz úgy, de látja az igyekezetét.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: